БНТ Съпредседателят на Продължаваме промяната  гласува на изборите 2 в 1 в

...
БНТ
Съпредседателят на Продължаваме промяната  гласува на изборите 2 в 1 в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Гласувах за моя президент, искам да продължим промяната

 БНТ Съпредседателят на " Продължаваме промяната "   гласува на изборите 2 в 1 в 133 СУ " А. С. Пушкин “ в София.

" Гласувах, с цел да продължим смяната, тъй като имам вяра, че България може повече. Гласувах за моя президент. Много е значимо след изборите да не се хвърлят имена. Всички знаем, че следващото държавно управление ще е съдружно. Трябват две политики - за промяната на основен прокурор и да спрем корупцията. Ние ще можем да приказваме умерено с този, който е склонен с тези две политики ", сподели още Петков.

" Гласуването е доста елементарно. Всеки може да гласоподава, без значение на какви години. Не се тормозете. Истината е, че шансът за операция е доста по-малък, да не кажа нулев, добави той.

Петков добави:  " Със Северна Македония ще имаме работен разговор, в него би трябвало да има освен историци, само че и хора от стопанската система, културата, тъй като не е обикновено да се лети от София до Скопие през Виена, да нямаме влакова връзка, българският бизнес да продава по-лесно в Австралия, в сравнение с там. Едни добросъседски връзки биха дали опцията да има доста повече благоденствие и в двете страни. Но имаме и български интерес, който да запазим. Трябва да има работни групи, които на всеки 6 месеца да споделят по нещо, а на всеки месец - доклад на напредъка, който са създали. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР